Rezervari 021.431.00.00

Politică de confidențialitate

Ultima actualizare: mai 2018

 

Informații generale

 

Confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal reprezintă una dintre preocupările principale ale Movieplex Cinema SRL, cu sediul în social în București, sector 6, B-dul Timișoara, nr. 26, Plaza Romania, etaj 2, înregistrată la registrul comerțului sub nr. J40/4352/2004 cod unic de înregistrare 16552934, în calitate de operator de date.

 

Acest document are rolul de a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în contextul utilizării paginii de internet movieplex.ro („Site-ul”)

 

Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

 

Dacă sunteți vizitator al Site-ului, Movieplex Cinema SRL va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le furnizați în mod direct în contextul utilizării Site-ului, cum ar fi datele pe care le furnizați în cadrul secțiunii de contact / întrebări / reclamații  / newsletter, în măsura în care ne contactați în acest fel.

 

Scopurile și temeiurile de prelucrării

 

Dacă sunteți vizitator al Site-ului, Movieplex Cinema SRL prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:

 

 

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază consimțământul dumneavoastră, dacă alegeți să-l furnizați.

Vă puteți exprima consimțământul pentru prelucrarea datelor în acest scop prin completarea și bifarea căsuței corespunzătoare din formularul pentru abonarea la newsletter disponibil pe Site. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicări comerciale puteți folosi opţiunea de la finalul fiecărui e-mail/ sms conţinând comunicări comerciale.

Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării consimțământului pentru prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

 

 

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază interesul legitim al Movieplex Cinema SRL de a asigura funcționarea corectă a Site-ului, precum și pentru a îmbunătății permanent experiența vizitatorilor Site-ului, inclusiv prin soluționarea diferitelor comentarii, întrebări sau reclamații.

Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării datelor pentru acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

 

Durata pentru care vă prelucrăm datele

 

Ca principiu, Movieplex Cinema SRL va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal atât cât este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare menționate mai sus.

 

Dacă vă retrageți consimțământul pentru prelucrarea datelor în scop de marketing, Movieplex Cinema SRL va înceta prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în acest scop, fără însă a afecta prelucrările desfășurate de Movieplex Cinema SRL pe baza consimțământului exprimat de către dumneavoastră înainte de retragerea acestuia. O puteți face cel mai ușor prin trimiterea unui email la adresa:  privacy@ourdataprotection.ro  

 

Dezvăluirea datelor cu caracter personal

 

Pentru îndeplinirea scopurilor de prelucrare, Movieplex Cinema SRL poate dezvălui datele dumneavoastră către parteneri, către terțe persoane sau entități care sprijină Movieplex Cinema SRL în desfășurarea activității prin intermediul Site-ului (de exemplu firme de webdesign, furnizori de servicii IT), ori către autoritățile publice centrale/locale, în următoarele cazuri exemplificativ enumerate:

 

 

Transferul datelor cu caracter personal

 

Datele cu caracter personal furnizate către Movieplex Cinema SRL pot fi transferate în afara României, dar doar către state din Uniunea Europeană.

 

Drepturile de care beneficiați

 

În condițiile prevăzute de legislația în materia prelucrării datelor cu caracter personal, în calitate de persoane vizate, beneficiați de următoarele drepturi:

 

 

Este posibil ca, în urma solicitării de ștergere a datelor, Movieplex Cinema SRL să anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) și să continue în aceste condiții prelucrarea pentru scopuri statistice;

 

 

Pentru orice întrebări suplimentare cu privire la modul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate și pentru a vă exercita drepturile menționate mai sus, vă rugăm să vă adresați la adresa de email: privacy@ourdataprotection.ro

 

Această pagină de internet folosește fișiere de tip cookie. Pentru mai multe informații cu privire la modul în care se folosesc aceste fișiere, vă rugăm să accesați următorul link: ourdataprotection.ro/politica-cookies/