Rezervari:  021.431.00.00

Cardul de fidelitate Movieplex

*INFORMARE:* La data de 01.01.2023 balantele existente de puncte au fost ajustate sa reflecte exact echivalentul in lei al acestora. De exemplu o balanta de 120 de puncte a fost modificata la 12 puncte. Incepand cu aceasta data rata de conversie la utilizare a punctelor va fi de 1:1 (un punct pentru fiecare leu din contravaloarea biletelor/produselor dorite). Tot de la aceasta data punctele acumulate au o perioada de valabilitate de 12 luni. Incepand cu data de 01.01.2023, punctele nefolosite timp de 12 luni de la data acumularii, vor fi automat retrase din contul cardului si anulate, fara nicio obligatie de compensare a acestora cu bunuri/servicii sau bani de catre MOVIEPLEX CINEMA. Punctele deja existente in cont inainte de data de 01.01.2023 se vor considera acumulate la data de 01.01.2023 in sensul calcularii valabilitati.

Întrebarea ta: Cum pot obtine CARDUL MOVIEPLEX?
Răspunsul nostru: Pentru a intra in posesia unui Card de Fidelitate MOVIEPLEX trebuie să completezi formularul de solicitare a cardului pe care îl găsești la casele de bilete MOVIEPLEX CINEMA zilnic între orele 13:00-22:00, prezentând totodată casierului și actul de identitate pentru a confirma corectitudinea datelor înscrise în formular. Cardul poate fi emis și in format electronic pe website-ul notru la adresa: movieplex.ro/movieplex/card/nou sau prin aplicația de mobil VirtualCards disponibilă pentru descărcare gratuit în AppStore și Google Play.

Întrebarea ta: Cum folosesc CARDUL MOVIEPLEX?
Răspunsul nostru: Cardul MOVIEPLEX poate fi utilizat numai de către titular. Acest card nu este transmisibil. Singura condiție pentru acumularea de puncte este să predai cardul de fiecare dată înaintea efectuării unei tranzacții. În acest fel, toate cumpărăturile tale vor fi înregistrate, putând să acumulezi numărul corespunzător de puncte.

Întrebarea ta: Cum obtin si utilizez puncte prin CARDUL MOVIEPLEX?
Răspunsul nostru: Cardul de Fidelitate MOVIEPLEX este modul prin care MOVIEPLEX CINEMA rasplateste toti clientii sai fideli, prin cumparaturile efectuate in incinta cinematografului MOVIEPLEX, acumuland puncte ce pot fi ulterior transformate in bilete la film sau produse de la barurile cinematografului MOVIEPLEX. Intra in randul persoanelor posesoare de Card de Fidelitate MOVIEPLEX si te vei bucura de avantajele sale inca de la prima utilizare. Pentru fiecare 10 (zece) lei platiti vei primi cate 1 (un) punct. Paritatea de tranformare a punctelor acumulate pentru a beneficia de bilete la film sau de produse de la barurile cinematografului Movieplex este de 1 (un) punct acumulat egal 1 (un) leu. (Ex: pentru un bilet la film ce costa 25 lei primesti 2,5 puncte iar pentru a obtine un bilet la film gratuit ce valoreaza 25 lei sunt necesare 25 puncte). Cu ajutorul Cardului de Fidelitate MOVIEPLEX pot fi acumulate maxim 10 puncte / tranzactie (echivalentul a 100 lei cheltuiti pentru produsele/biletele cumparate) in limita a maxim 20 de puncte / zi. Nu pot fi achitate partial cu puncte bilete sau produse de la barurile cinematografului Movieplex. Nu pot fi achitate cu puncte bilete ce au deja aplicat un discount procentual declarat de catre cinematograf. Punctele acumulate vor putea fi folosite pe intreaga durata de derulare a Programului "Card de fidelitate MOVIEPLEX", cu mentiunea ca punctele acumulate au o perioada de valabilitate de 12 luni.       

Cazuri speciale
Cardul de Fidelitate Movieplex reprezintă proprietatea S.C. MOVIEPLEX CINEMA S.R.L. Emitentul își rezervă dreptul de a refuza primirea cardului devenit ilizibil. Cardurile deteriorate pot fi predate la casele de bilete MOVIEPLEX, zilnic între orele 13:00-22:00. Preschimbarea cardurilor deteriorate are loc gratuit în primul caz, ulterior fiecare preschimbare se efectuează contra unei taxe de 10 lei. În cazul pierderii sau furtului, cardul poate fi anulat prin completarea în scris a unei declaratii/cereri ce trebuie să cuprindă obligatoriu numele, adresa, e-mail-ul si numarul de telefon al titularului, cerere ce va fi depusă la casele de bilete MOVIEPLEX. Pentru reemiterea unui nou card se va plăti o taxa de 10 lei. Emitentul va trece pe noul card punctajul care figurează pe cardul vechi. Emitentul nu isi asuma nicio responsabilitate pentru eventualele lipsuri de puncte cauzate de pierderea sau furtul cardului, decat după instiintarea scrisă din partea titularului de card. Emitentul poate anula cardul sau punctele dacă se dovedește că punctele au ajuns neregulamentar pe card. La apariția unor suspiciuni, lucrătorii MOVIEPLEX CINEMA pot verifica corectitudinea datelor cerând persoanei care folosește cardul, prezentarea unui act de identitate și verificând identitatea acestuia. În urma verificărilor, emitentul își rezervă dreptul de a anula cardul folosit neregulamentar.

Formular si regulament complet aici.