Rezervari:  021.431.00.00

Povestea noastra

Am început de la un proiect care includea numai sașe săli de proiecție, pornind activitatea primului nivel în luna Februarie a anului 2005, cu o capacitate de 1033 de locuri din care 12 le-am rezervat persoanelor cu dizabilități.

Mai târziu, în luna Aprilie, cel de-al doilea nivel a fost deschis beneficind de încă cinci săli de proiecție cu o capacitate de încă 1554 de locuri dintre care 18 pentru persoanele cu dizabilități. Aici am adăugat și una din cele mai spectaculoase săli de cinema din Europa care, la momentul deschiderii, dispunea de 503 locuri și un ecran de 20 de metri lungime. 

Cinema Movieplex este parte a grupului de companii Anchor Grup SA, ce deține centrele comerciale Bucuresti Mall și Plaza Romania.  

Unsprezece săli și peste 2500 de locuri mai târziu, Cinema Movieplex oferă clienților săi un confort sporit prin echiparea cu fotolii Figueras de 57 de cm lățime și 1,2 metri spațiu între rânduri, important pentru confortul dumneavoastră, și o experiență audio/video excelentă dată de ultima generație de acustică Dolby Digital Surround și echipamente de proiecție Cinemeccanica si Barco. 

Cu un istoric in inovatie, Cinema Movieplex aducea în luna Mai a anului 2008, pentru prima oară în România, tehnologia necesară proiectării filmelor în format digital (imagine și sunet de calitate superioară) și 3D, având în prezent toate sălile dotate cu capacități digital/3D. Deschizător de drum în acest sens a fost "Indiana Jones 4 - Regatul craniului de cristal" în format digital rulând în 22 Mai 2008 și "Călătorie spre centrul Pământului" în format 3D cu premiera în 5 septembrie 2008. 

Pentru clienții mai pretențioși Cinema Movieplex pune la dispoziția acestora nivelul de confort deosebit al fotoliilor de piele, dublu rabatabile și automatizate modular. Pe lângă serviciile de proiecție filme, Cinema Movieplex reprezintă și o locație ideală pentru organizarea de conferințe, lansări și prezentări de produse sau orice alt eveniment interior de tip corporate. 

Cinema Movieplex dispune de sisteme de sonorizare cu microfon și sisteme de proiecție digitală ce pot fi puse oricând la dispoziția clientului, devenind astfel un înlocuitor de succes al convenționalelor săli de conferință oferite de hoteluri și alte clădiri de birouri. Alături de tehnologiile oferite de Dolby Digital, Cinemeccanica, DepthQ 3D si Barco, vă asigurăm o experiență deosebită la fiecare vizită la cinema.